لاوروف: توافق شد ایران در حل اختلافات ترکیه و سوریه مشارکت کند
وزیر امور خارجه روسیه گفت که توافقی پیرامون مشارکت ایران در حل و فصل اختلافات در روابط میان ترکیه و سوریه انجام شده است.

میدل ایست نیوز: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با همتای مصری خود در مسکو گفت که روسیه می خواهد تماس های آینده برای عادی سازی روابط میان ترکیه و سوریه با میانجی گری مسکو و تهران باشد.
به گزارش «روسیا الیوم» «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در نشست مطبوعاتی روز سه شنبه با «سامح شکری» همتای مصری خود گفت: از تلاش های رئیس جمهوری ترکیه برای ترمیم وضعیت روابط خود با سوریه حمایت می کنیم.
وی افزود: امروز توافق با ایران در این زمینه انجام شده است. معتقدم منطقی است که تماس های آینده به موضوع عادی سازی روابط میان ترکیه و سوریه با میانجی گری روسیه و ایران اختصاص یابد. برای رسیدن به نتایج مشخص باید به تلاش ها ادامه دهیم.
وزیر امور خارجه روسیه گفت که توافقی پیرامون مشارکت ایران در حل و فصل اختلافات در روابط میان ترکیه و سوریه انجام شده است.
پیش از این رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه با اشاره به برگزاری دیدار سه جانبه روسیه، ترکیه و سوریه گفته بود که ممکن است ایران نیز در این مذاکرات مشارکت داشته باشد.