نشست چهار جانبه سران عراق

رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس پارلمان و رئیس دادگاه عالی عراق برای بحث پیرامون اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور نشستی برگزار کردند.

میدل ایست نیوز: رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس پارلمان و رئیس دادگاه عالی عراق برای بررسی اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور نشستی برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه ای اعلام کرد: «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق، شامگاه شنبه در کاخ نخست وزیری نشستی را با حضور «عبداللطیف جمال رشید» رئیس جمهور عراق، «محمد ریکان الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق و «فائق زیدان» رئیس دادگاه عالی این کشور میزبانی کرد.

در این دیدار پیرامون مهم ترین اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در سطح ملی بحث و تبادل نظر شد و در مورد برخی از مسائل مبرم و بازتاب آن بر شرایط کشور گفت و گو شد.

همچنین در این دیدار در مورد پیشرفت برنامه دولت و تحقق خواسته های مردم در حوزه خدمات و مراقبت سخن به میان آمد.

در این نشست مهم ترین چالش های اقتصادی و اقدامات انجام شده برای رفع آن ها به منظور حمایت از اقشار ضعیف و آسیب پذیر مورد بررسی قرار گرفت.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
واع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا