دعوت رسمی رئیس جمهور چک از نخست وزیر عراق برای سفر به پراگ

نخست وزیر عراق تأکید کرد کشورش از مشکلات و چالش های امنیتی عبور کرده و درهایش به روی مشارکت های ثمربخش باز است.

میدل ایست نیوز: نخست وزیر عراق تأکید کرد کشورش از مشکلات و چالش های امنیتی عبور کرده و درهایش به روی مشارکت های ثمربخش باز است.

طبق بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، روز پنجشنبه از یان لیپاوسکی، وزیر امور خارجه جمهوری چک و هیئت همراه وی استقبال کرد.

در این دیدار درباره تقویت همکاری های دوجانبه در زمینه های کشاورزی، انرژی، بهداشت، حمل و نقل هوایی و بورسیه ها و نیز بررسی راه های افزایش حجم مبادلات تجاری میان عراق و جمهوری چک بحث و تبادل نظر شد.

السودانی خاطرنشان کرد که عراق بر مشکلات امنیتی خود غلبه کرده و درهای این کشور به روی مشارکت های ثمربخش با همه دوستان باز است.

وی تاکید کرد که این فرصت برای شرکت های جمهوری چک فراهم است تا در برنامه های دولت عراق برای ایجاد زیرساخت ها و نوسازی خدمات مشارکت کنند.

نخست وزیر عراق به مواضع مثبت جمهوری چک و حمایت این کشور از تلاش های نیروهای امنیتی عراق در جنگ علیه تروریسم، به عنوان بخشی از تلاش های ائتلاف بین المللی برای مبارزه با تروریسم و ​​تیم آموزشی ناتو در عراق اشاره کرد.

وی اظهار داشت که دولت عراق به دنبال تدوین چشم اندازی جدید با ائتلاف بین المللی بر اساس نیاز واقعی و دورنمای چالش های آینده است.

وزیر خارجه چک نیز تاکید کرد که دولت کشورش از گام های اقتصادی عراق که موجب ثبات و توسعه پایدار می شود، استقبال می کند.

وی مسیر مثبت آینده ارائه شده توسط دولت عراق را ستود و خاطرنشان کرد که در حال حاضر هیئتی متشکل از تجار و نمایندگان بیست شرکت جمهوری چک در حال بازدید از عراق برای گفت و گو در مورد فرصت های همکاری اقتصادی مشترک هستند.

وزیر امور خارجه چک همچنین دعوتنامه رسمی از سوی رئیس جمهور کشورش از نخست وزیر عراق برای سفر به جمهوری چک به منظور تحکیم و تقویت روابط دوجانبه به نفع دو کشور را به السودانی تقدیم کرد.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
دفتر نخست وزیری عراق

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا