دعوت امیر عبداللهیان از دبیرکل شورای همکاری برای سفر به ایران

وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با دبیرکل شورای همکاری دیدار و از او برای سفر به ایران دعوت کرد.

میدل ایست نیوز: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری دیدار و گفتگو کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه ایران، امیرعبداللهیان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و تاکید بر اهمیت گسترش روابط ایران و کشورهای عضو شورای همکاری، به سفر اخیر خود به این کشورها و ابتکار ارائه شده توسط ایران در این سفر اشاره کرد و گفت ما پیشنهاد تشکیل مجمع گفتگو و همکاری را دادیم.

وی گفت، امروز رهبران منطقه بیش از گفتگو به همکاری علاقه نشان می دهند، فلذا ابتکار پیشنهادی ایران مورد استقبال قرار گرفت.

امیرعبداللهیان تاکید کرد هرگونه اختلاف نظر در منطقه لازم است از طریق گفتگوهای سازنده دیپلماتیک مورد حل و فصل قرار گیرد.

البدیوی نیز در این دیدار از روند رو به توسعه روابط میان ایران و کشورهای عضو شورای همکاری استقبال و اظهار خرسندی کرد و گفت منطقه، منطقه مهمی است و خوشبختانه در فضای جدید زمینه برای همکاری های هر‌چه بیشتر میان کشورهای منطقه وجود دارد.

البدیوی گفت، تنش در منطقه به ضرر همه طرفهای منطقه است و ما از اهتمام ایران برای ارتقای سطح همکاری ها در منطقه استقبال می کنیم.

وی افزود لازم است بر تلاش های خود برای افزایش گفتگوها و ارائه ابتکارات در مسیر تقویت همکاری های مشترک بیفزاییم.

در این دیدار برخی موضوعات مورد اهتمام منطقه‌ای در چارچوب ایجاد فضای سازنده توأم با افزایش همکاری ها متناسب با شرایط و نیازهای جدید منطقه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان از آقای البدیوی جهت سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال قرار گرفت.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا