واکنش الحکیم به ترور هنیه: ملت فلسطین راه پیروزی را ادامه میدهد
رهبر جریان حکمت ملی عراق با تسلیت به ملت فلسطین گفت: اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی سستتر و ضعیفتر از آن است که همبستگی ملت فلسطین را تحت تاثیر قرار دهد.

میدل ایست نیوز: سید عمار الحکیم رهبر جریان حکمت عراق به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش الفرات نیوز، در این بیانیه تصریح شده است ما غم و اندوه و سوگ شهادت استاد اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس را که به دست خیانتکار رژیم صهیونیستی در مقر اقامت خود در تهران ترور شد، به ملت صبور و مظلوم فلسطین و جنبش های مقاومت فلسطین تسلیت عرض می کنیم.
در این بیانیه آمده است: این اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی سستتر و ضعیفتر از آن است که بتواند حمایت و همبستگی ملت فلسطین را در ادامه راه حق و پیروزی آرمان عادلانهاش تحت تاثیر قرار دهد و خون شهدا و فداکاریهای ایثارگران، یقینا به مثابه ره توشه این سفر باشکوه و توأم با سربلندی و افتخار خواهد بود.
این بیانیه تصریح کرد: ما این عملیات جنایتکارانه را به شدت محکوم میکنیم و بار دیگر از جامعه بین المللی میخواهیم در برابر این رژیم غاصب بایستد.
در پایان این بیانیه آمده است: خداوند «هنیه» این شهید فقید را بیامرزد و به برادران و یاران طریقش در ادامه راه شهادت تا پیروزی آرمان عادلانه فلسطین الهام بخشد.