شهادت 3 خبرنگار در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ارتش رژیم صهیونیستی 3 خبرنگار شبکههای المیادین و المنار را بر اثر بمباران محل اقامتشان به شهادت رساند.

میدل ایست نیوز: بر اثر بمباران محل اقامت خبرنگاران در منطقه حاصبیا در جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی 3 خبرنگار به نامهای غسان نجار خبرنگار المیادین، محمد رضا مهندس پخش این شبکه و وسام قاسم خبرنگار و عکاس شبکه المنار به شهادت رسیدند.
به گزارش العربی الجدید، رسانه های لبنانی و عربی و فعالان شبکه های اجتماعی، تصاویری را از محل حمله رژیم صهیونیستی منتشر کردند.
ارتش رژیم صهیونیستی به حملات گسترده خود برای سی و دومین روز متوالی ادامه می دهد و جنوب لبنان، ضاحیه جنوبی بیروت و دشت البقاع را هدف قرار می دهد.
در منطقه جنوبی نیز درگیری های مستمری در نزدیکی مرز وجود دارد اما ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته به صورت کامل هیچ روستایی را تحت کنترل بگیرد.
در مقابل نیروهای حزب الله لبنان در بیش از یک محور با نیروهای رژیم صهیونیستی مقابله می کنند و به طور پیوسته مواضع دشمن و شهرک های نزدیک مرز را هدف قرار می دهند.



