اقتصادی

عمان و مصر به دنبال توسعه روابط اقتصادی دو جانبه

وزیر بازرگانی، صنعت و ترویج سرمایه‌گذاری عمان و وزیر خارجه مصر با یکدیگر دیدار و درباره توسعه مبادلات تجاری و همکاری اقتصادی میان دو کشور گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: «قیس بن محمد الیوسف»، وزیر بازرگانی، صنعت و ترویج سرمایه گذاری عمان با «بدر عبدالعاطی»، وزیر خارجه مصر درباره توسعه مبادلات تجاری و تقویت سرمایه گذاری‌های مشترک و همکاری اقتصادی میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، در این دیدار راه‌های تقویت همکاری دو جانبه در زمینه‌های بازرگانی و سرمایه گذاری و اهمیت فعال‌سازی نقش شورای بازرگانان عمانی و مصری به عنوان بستری اصلی برای حمایت از روابط اقتصادی بررسی شد.

الیوسف و عبدالعاطی درباره راه‌های توسعه مبادلات تجاری میان دو کشور از طریق تنوع بخشیدن به محصولات در راستای گشودن افق‌های گسترده‌تر دربرابر بخش‌های اقتصادی مختلف رایزنی کردند.

دو طرف به تقویت سرمایه گذاری‌های مشترک و تشویق نهادهای بخش خصوصی در دو کشور در زمینه کشف فرصت‌های سرمایه گذاری اشاره کردند.

وزیر بازرگانی، صنعت و ترویج سرمایه گذاری عمان و وزیر خارجه مصر در این دیدار بر توسعه گذرگاه‌های دریایی و ارائه مشوق‌ها و تسهیلات لازم تمرکز کردند.

گفتنی است این اولین سفر عبدالعاطی به عمان پس انتصاب به این سمت به شمار می‌آید.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا