خبر اولسیاسی

تاکید سران عراق بر لزوم حمایت از دولت در تکمیل برنامه‌هایش

رؤسای جمهور، پارلمان و شورای عالی قضایی عراق در بغداد دیدار و بر لزوم حمایت از دولت در تکمیل اجرای برنامه دولت تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: رؤسای جمهور، پارلمان و شورای عالی قضایی عراق در بغداد دیدار و بر لزوم حمایت از دولت در تکمیل اجرای برنامه دولت تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، عبداللطیف رشید، محمود المشهدانی و فائق زیدان درباره مقدمات برگزاری انتخابات پارلمانی در سال 2025 و لزوم تامین الزامات لجستیک و فنی آن برای کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق رایزنی کردند.

سه طرف ضمن بررسی نقدینگی، تامین مالی وزارتخانه ها و استانداری ها از بودجه سرمایه گذاری و بودجه توسعه اقلیم ها، بر لزوم تامین نیازهای مالی نهادها و وزارتخانه ها و پیروی از استاندارهای رقابت و بررسی خرجکرد برای حفاظت از بیت المال و جلوگیری از فساد تاکید کردند.

آنها ضمن بررسی تاخیر در ارجاع برخی پیش نویس قوانین مهم از سوی ریاست جمهوری به پارلمان، بر لزوم همکاری و هماهنگی مشترک میان ریاست جمهوری و پارلمان برای درج پیش نویس قوانین به تعویق افتاده در برنامه جلسات پارلمان به دلیل مرتبط بودن با منافع و فعالیت شهروندان تاکید کردند.

رؤسای جمهور، پارلمان و شورای عالی قضایی عراق بر لزوم حمایت از دولت در تکمیل برنامه هایش از طریق ارتقای سطح خدمات و بهبود وضعیت معیشت شهروندان و حمایت از اقتصاد عراق و تشویق بخش خصوصی تاکید کردند.

آنها بر تحکیم امنیت، صلح و ثبات در منطقه و اهمیت حمایت از تلاش های بین المللی برای مهار بحران ها و ایجاد راه حل برای مشکلات از طریق گفت وگوی سازنده تاکید کردند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا