سیاسی

گام جدید در مذاکرات آتش‌بس؛ قطر پیام مثبت حماس را به تل آویو منتقل کرد

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند قطر پیام مثبتی از حماس در خصوص پیشبرد مذاکرات تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه به تل آویو منتقل کرده است.

میدل ایست نیوز: سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد قطر پیام مثبتی از حماس در خصوص پیشبرد مذاکرات به تل آویو منتقل کرده است.

به گزارش الجزیره، این سازمان افزود پیامی که قطر آن را منتقل کرده به فهرست اسیران و دیگر نکات مورد اختلاف میان حماس و تل آویو مربوط است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه خبر داد «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم در پی پیام مثبت حماس جلسه‌ای فوری با وزیر دفاع و تیم مذاکره کننده برگزار کرده است.

این منابع افزودند تل آویو و حماس امکان آتش‌بس پایدار برای ایجاد تداوم مراحل مورد توافق را بررسی کردند.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز به نقل از برخی منابع از خوش‌بینی مقامات امنیتی و نظامی این رژیم نسبت به احتمال دستیابی به توافق بر سر تبادل اسیران خبر داد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا