اجتماعیسیاسی

بازگشت بیش از 52 هزار شهروند سوری از اردن به سوریه

وزارت کشور اردن در آمار جدید خود از خروج بیش از 52 هزار تبعه سوری از این کشور و ورود آنها به سوریه از طریق گذرگاه مرزی جابر خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور اردن اعلام کرد تا کنون 52 هزار و 406 نفر از شهروندان سوری، فقط از طریق گذرگاه جابر از اردن خارج شده‌اند.

به گزارش الرای، از میان افرادی که کشور اردن را ترک کرده اند، هزار و 53 نفر از پناهندگان سوری ساکن کمپ‌های اردن بوده‌اند که به صورت داوطلبانه به کشور خود بازگشته‌اند در حالیکه 10 هزار و 262 نفر نیز کسانی بوده‌اند که بیرون از کمپ‌ها ساکن بوده و به سوریه مهاجرت کرده‌اند و مجموع آنها 11 هزار و 315 نفر است که توانسته‌اند از گذرگاه جابر خارج شوند.

وزارت کشور اعلام کرد با احتساب این آمار، مجموع افرادی که تا کنون از این گذرگاه وارد سوریه شده‌اند 52 هزار و 406 نفر بوده‌اند که برخی از آنها سوری‌هایی هستند که از کشورهای دیگر آمده‌اند.

وزارت کشور اردن با انتشار فهرست افرادی که مجاز به ورود و خروج از این گذرگاه هستند، اعلام کرد: این افراد شامل سرمایه‌گذاران اردنی، دارندگان کارت عضویت در اتاق‌های بازرگانی سوریه، کارمندان بانک‌های کارگزاری تجارت در سوریه و دانشجویان اردنی دارای اسناد لازم برای تحصیل در دانشگاه‌های سوریه بوده‌اند.

این تصمیم وزارت کشور اردن با هدف تسهیل حرکت تجاری و اقتصادی و همچنین حمایت از ثبات و بازگشت به شرایط طبیعی در سوریه اتخاذ شده است.

گفتنی است اردن پیشتر در تاریخ ۶ دسامبر ۲۰۲۴ بنا به شرایط امنیتی حاکم بر جنوب سوریه، تصمیم به بسته شدن گذرگاه جابر گرفته بود.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا