اجتماعیسیاسی

یونیسف خبر داد:
شهادت روزانه 35 کودک فلسطینی در نوار غزه

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد روزانه 35 کودک فلسطینی در پی تجاوز رژیم اشغالگر در نوار غزه شهید شدند.

میدل ایست نیوز: صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد روزانه 35 کودک فلسطینی در پی تجاوز رژیم اشغالگر در نوار غزه شهید شدند.

به گزارش خبرگزاری وطن، «جیمز الدر»، سخنگوی یونیسف در یک کنفرانس مطبوعاتی در دفتر سازمان ملل در ژنو بیان کرد بر اساس داده‌های پزشکی از 7 اکتبر 2023، 15 هزار کودک جان خود را از دست دادند.

الدر تصریح کرد این به معنای جان باختن 35 کودک در یک روز طی 14 ماه است.

وی ضمن تاکید بر این امر که توافق آتش بس میان «اسرائیل» و حماس در 15 ژانویه به شدت دیرهنگام بوده است به وجود دلایلی برای تاکید بر نیاز به انجام آن در زمانی زودتر اشاره کرد.

گفتنی است در پانزدهم ماه جاری «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر خارجه و نخست وزیر قطر رسماً توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

با وجود دستیابی به آتش بس، رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته حملات خود به نوار غزه را تشدید کرده و بنا بر اعلام دفاع مدنی در غزه، از لحظه اعلام آتش بس تا عصر روز جمعه، 116 فلسطینی از جمله 30 کودک و 32 زن را به شهادت رسانده است.

منبع
وطن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا