اجتماعیاقتصادی

اردن تدابیر سختگیرانه در قبال کارگران خارجی غیر مجاز را تشدید کرد

وزارت کار اردن با اشاره به وجود دست‌کم 30 هزار کارگر غیر مجاز در بازار کار این کشور، از تشدید بازرسی‌ها و تحت پیگرد قرار دادن کارگران خارجی غیر مجاز خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت کار اردن و نهادهای ذیربط اقدامات و برنامه‌های بازرسی و تحت پیگرد قرار دادن کارگران خارجی غیرمجاز را که وضعیت خود را طبق مهلت تعیین شده اصلاح نکرده‌اند، تشدید کرده‌اند.

به گزارش العربی الجدید، این برنامه‌ها تمام شرکت‌ها، محل‌های کار و تجمعات کارگران خارجی را به ویژه در امان پایتخت این کشور و دیگر شهرهای بزرگ با هدف شناسایی و اخراج کارگران غیرمجاز طبق روندهایی که وزارت کار تعیین کرده است، زیر نظر دارند.

این منبع با اشاره به اتمام مهلت 31 دسامبر برای تمدید وضعیت کارگران نوشت: در این روند به هیچ کارگر غیرمجاز پس از اینکه شناسایی و تخلف او تایید شد اجازه داده نمی‌شود وضعیت خود را اصلاح کند.

این اقدامات دولت اردن موجب نگرانی بسیاری از کارگران، حتی کسانی که با مجوز رسمی مشغول به کار هستند، شده است.

در همین ارتباط، کارفرمایان اردنی از جمله صاحبان صنایع ساخت و ساز، کشاورزی و خدمات عمومی نیز تاکید کرده‌اند امکان دارد این طرح و برنامه بر فعالیت بسیاری از کسب‌وکارها به ویژه در مشاغل غیررسمی که به کارگران عربی و خارجی برای ادامه فعالیت‌های روزانه نیاز دارند، تاثیر منفی بگذارد.

از سوی دیگر «خالد البکار»، وزیر کار اردن اعلام کرد هدف از این اقدامات، جریمه کردن کارفرمایان نیست بلکه هدف اصلی تنظیم بازار کار و فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای اردنی‌ها است و این اقدامات بخشی از برنامه اقتصادی به روز برای ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان خواهد بود.

وی افزود: این برنامه‌ها با همکاری وزارت کشور و امنیت عمومی ادامه خواهد یافت و تمامی بازرسی‌ها مستند خواهند بود و این در حالی است که تعداد مجوزهای کاری معتبر در حال حاضر 300 هزار مورد است و هنوز حدود 30 هزار کارگر غیر اردنی به صورت غیرقانونی در بازار کار فعالیت دارند.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا