خبر اولسیاسی

ترامپ به احتمال زیاد در نخستین سفر خارجی خود به عربستان می‌رود

رئیس جمهور امریکا از بررسی طرح‌ موسوم به پاکسازی غزه و صحبت با مقامات اردنی و مصری درباره این طرح خبر داد و اعلام کرد به احتمال بسیار زیاد عربستان سعودی نخستین مقصد سفرهای خارجی او باشد.

میدل ایست نیوز:  دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا، اعلام کرد اولین سفر خارجی او ممکن است به عربستان سعودی باشد.

به گزارش النهار، ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای «ایر فورس وان» ویژه رئیس جمهور گفت: مقصد نخستین سفر خارجی‌اش احتمالاً عربستان سعودی خواهد بود اگرچه رؤسای جمهور امریکا طبق سنت معمول ابتدا به انگلیس سفر می‌کنند.

ترامپ افزود: آخرین سفرم به عربستان به دلیل موافقت این کشور با خرید کالا‌های ساخت امریکا به ارزش میلیاردها دلار بود و اگر پیشنهاد مناسبی دریافت کنم دوباره این کار را انجام خواهم داد.

ترامپ همچنین در اظهارات خود از وجود طرحی برای پاک‌سازی غزه خبر داد و گفت: خواهان آن است که مصر و اردن ساکنان نوار غزه را (به طور موقت) بپذیرند تا از این طریق به ایجاد صلح در خاورمیانه کمک شود.

رئیس جمهور امریکا به خبرنگاران گفت: ما درباره یک و نیم میلیون نفر صحبت می‌کنیم تا بتوان کل منطقه را پاک‌سازی کرد.

ترامپ غزه را یک مکان ویران شده توصیف کرد که رسیدگی به وضعیت آن ممکن است موقت یا بلندمدت باشد.

رئیس جمهور امریکا تأکید کرد اردن و مصر باید تعداد بیشتری از فلسطینیان غزه را بپذیرند، به‌ویژه پس از جنگ اسرائیل علیه جنبش حماس که بحران انسانی شدیدی را در این منطقه به وجود آورده است.

وی درباره تماس خود با ملک عبدالله، پادشاه اردن، گفت: به او گفتم، دوست دارم شما افراد بیشتری را بپذیرید، چون وقتی به نوار غزه نگاه می‌کنم، کاملاً در نوعی هرج‌ ومرج و آشفتگی واقعی به سر می‌برد و از این رو دوست دارم افراد بیشتری را بپذیرید.

ترامپ همچنین افزود: دوست دارم مصر هم افراد بیشتری از ساکنان نوار غزه را بپذیرد و امروز با عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، گفت‌وگو خواهم کرد.

منبع
النهار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا