اقتصادی

برنامه ریزی عراق برای احداث منطقه اقتصادی یکپارچه در بندر فاو

شرکت عمومی بنادر عراق از برنامه ریزی برای ایجاد یک منطقه اقتصادی یکپارچه در بندر فاو به منظور افزایش حجم جابجایی کالا خبر داد و تاکید کرد برنامه‌های این شرکت باعث افزایش حجم گسترده جابه‌جایی کالا شده است.

میدل ایست نیوز: شرکت عمومی بنادر عراق با اشاره به تخلیه و بارگیری ۳۰ میلیون تن از کالاهای متنوع در بنادر این کشور در سال گذشته، تاکید کرد: برنامه این شرکت باعث افزایش حجم جابجایی کانتینرها به ۴ میلیون کانتینر شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، فرحان الفرطوسی، مدیرعامل شرکت عمومی بنادر عراق اعلام کرد: طبق برنامه‌ای که این شرکت از سال ۲۰۲۰ شامل توسعه همه بخش‌های شرکت اعم از بخش‌های فنی و بخش بنادر تدوین کرده است، توانستیم حجم جابجایی کانتینرها را به حدود ۴ میلیون کانتینر برسانیم.

وی تاکید کرد: این امر نیازمند گسترش ظرفیت‌های ذخیره‌سازی، زیرساخت‌ها و توسعه سیستم‌های الکترونیکی و همچنین تغییر روش‌های همکاری با تجار و اپراتورها بود که باعث ایجاد سرعت بالایی در جابجایی کالاها شده است به گونه‌ای که سال گذشته، حجم جابجایی به یک میلیون و ۸۰۰ هزار کانتینر و حدود ۳۰ میلیون تن کالاهای متنوع رسید.

وی با ارائه برخی آمار تفکیکی جابجایی کالاها و اشاره به اجرای مرحله دوم این برنامه از سال ۲۰۲۳ از جمله راه‌اندازی صنایع در داخل بندر ام قصر تاکید کرد: ما این مسیر را برای توسعه بخش صنعتی ادامه خواهیم داد چرا که این اقدام باعث رشد بخش بنادر، افزایش ظرفیت تولیدی و تقویت اقتصاد کشور خواهد شد.

الفرطوسی تأکید کرد: این طرح ایده‌ای جدید برای شرکت عمومی بنادر عراق نیست چرا که این سیاست در بیشتر بنادر کشورهای جهان، از جمله بندر جبل علی، جبل خلیفه، سنگاپور و سایر بنادر بین‌المللی نیز که حرکت به سمت صنعتی شدن را آغاز کرده اند، دنبال می شود.

وی در پایان گفت: برنامه آینده پروژه بندر فاو، طبق طراحی انجام‌شده، ایجاد یک منطقه اقتصادی یکپارچه در حاشیه این بندر است تا حجم جابجایی کالا افزایش یابد و در نهایت به توسعه اقتصاد کشور کمک کند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا