سیاسی

قدردانی پوتین از عربستان برای میانجیگری در مذاکرات میان امریکا و روسیه

رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با ولیعهد عربستان، از نقش ریاض در میانجیگری در مذاکرات میان امریکا و روسیه بر سر پایان دادن جنگ در اوکراین قدردانی کرد.

میدل ایست نیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و محمد بن سلمان، ولیعهد و نخست وزیر عربستان با یکدیگر تلفنی گفت‌وگو کردند.

به گزارش CNN، کرملین اعلام کرد پوتین از نقش عربستان در میانجیگری در مذاکرات میان امریکا و روسیه بر سر پایان دادن جنگ در اوکراین و ایجاد شرایط مساعد برای نمایندگان امریکا و روسیه به منظور حضورشان در ریاض برای انجام مذاکرات در 18 فوریه، قدردانی کرد.

بن سلمان نیز در این تماس تلفنی، به اهمیت حل بحران در اوکراین اشاره و آمادگی خود را برای تداوم کمک به عادی‌سازی روابط روسیه و امریکا اعلام کرد.

دو طرف در ادامه درباره تعهدشان به همکاری در چارچوب اوپک+ گفت‌وگو کردند.

در همین راستا خبرگزاری رسمی عربستان اعلام کرد نخست وزیر عربستان و رئیس جمهور روسیه زمینه‌های همکاری موجود میان دو کشور و راه‌های توسعه آن و تلاش‌های جاری برای حل بحران اوکراین را بررسی کردند.

بن سلمان بر اهتمام ریاض به انجام تمامی تلاش خود برای تسهیل گفت‌وگو و هر آنچه که موجب دستیابی به راه حل سیاسی برای بحران اوکراین می‌شود، تاکید کرد.

منبع
CNN

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 15 =

دکمه بازگشت به بالا