سیاسی

صادرات برق ترکیه به عراق به 600 مگاوات افزایش می‌یابد

وزیر برق عراق و وزیر انرژی ترکیه در بغداد دیدار و بر سر افزایش صادرات برق ترکیه به عراق به 600 مگاوات توافق کردند.

میدل ایست نیوز: زیاد علی فاضل، وزیر برق عراق در بغداد میزبان آلب ارسلان بیرقدار، وزیر انرژی ترکیه بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وزیر عراق عراق ضمن بررسی چشم اندازهای همکاری و شراکت میان دو کشور در زمینه انرژی و به طور مشخص حمل و نقل و توزیع و توسعه شبکه‌های مشترک برق، مجددا از شرکت‌های ترکیه‌ای متخصص در زمینه انرژی تجدیدپذیر برای فعالیت در عراق دعوت کرد.

زیاد علی فاضل تاکید کرد که وزارت برق همه اقدامات لجستیک و زیرساخت‌های لازم برای افزایش تامین انرژی از طریق خط اتصال عراق و ترکیه به 600 مگاوات را تکمیل کرده است.

وی پیشنهاد تشکیل کمیته عالی فنی مشترک برای پیگیری اجرای مصوبات این نشست را مطرح کرد.

وزیر برق عراق اشاره کرد که دولت عراق در راستای اجرای استراتژی یکپارچه‌ای برای متنوع سازی منابع انرژی از طریق مجموعه پروژه‌هایی شامل اتصال شبکه برق با کشورهای همجوار و پروژه های سیکل ترکیبی و انرژی خورشیدی تلاش می‌کند.

از طرفی دیگر وزیر انرژی ترکیه اشاره کرد که طی ماه‌های آینده تامین برق از طریق خط مشترک به 600 مگاوات افزایش خواهد یافت.

وی اهتمام ترکیه به تقویت همکاری با عراق در زمینه‌های مختلف به ویژه در حوزه انرژی را اعلام کرد.

همچنین بخوانید

توافق بغداد و آنکارا بر سر افزایش صادرات برق ترکیه به عراق

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 19 =

دکمه بازگشت به بالا