سیاسی

ترکیه از هلاکت 523 تروریست در شمال عراق و سوریه خبر داد

سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت دفاع ترکیه گفت که از یکم ژانویه تاکنون 523 تروریست در شمال عراق و سوریه از پای در آمدند.

میدل ایست نیوز: وزارت دفاع ترکیه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی مجددا با ازسرگیری حملات شدیدش به نوار غزه، قانون بین‌المللی و ارزش‌های انسانی را پایمال کرده است.

به گزارش آناتولی، زکی آق تورک، سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت دفاع ترکیه اشاره کرد که همه جهان منتظر تحقق صلح پایدار و آتش بس در فلسطین هستند.

وی گفت که اقدام رژیم صهیونیستی به ارتکاب جنایت در حق ملت بی دفاع و بی گناه فلسطین و اصرار به اتخاذ گام‌هایی برای کوچاندن فلسطینیان، به ثبات منطقه و جهان آسیب می‌زند.

آق تورک تاکید کرد که برقراری صلح و آرامش در جهان تنها در صورتی ممکن است که جامعه بین‌المللی موضعی تعیین کننده علیه این وحشی گری رژیم صهیونیستی اتخاذ کند.

سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت دفاع ترکیه توضیح داد که شمار تروریست‌هایی که از یکم ژانویه از پای در آمدند به 523 نفر در شمال عراق و سوریه رسید.

وی تاکید کرد که نیروهای مسلح ترکیه قاطعانه به مقابله با هر تهدید علیه یکپارچگی کشور و در راس آن تروریسم ادامه می‌دهند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 6 =

دکمه بازگشت به بالا