سیاسی

دادگاه عالی فدرال عراق خواستار اجرای طرح ملی کردن حقوق کارمندان اقلیم کردستان شد

دادگاه عالی فدرال عراق خواستار اجرای طرح ملی کردن حقوق کارمندان اقلیم کردستان عراق شد و تأکید کرد که کارمندان باید در انتخاب بانک موردنظر خود آزاد باشند.

میدل ایست نیوز: دادگاه عالی فدرال عراق خواستار اجرای طرح ملی کردن حقوق کارمندان اقلیم کردستان عراق شد و تأکید کرد که کارمندان باید در انتخاب بانک موردنظر خود آزاد باشند.

به گزارش کردپرس، هاوره توفیق اعلام کرد که حکم دادگاه فدرال درباره حقوق کارکنان صادر شده و دادگاه خواستار اجرای طرح ملی کردن حقوق کارمندان اقلیم شده است.

رسانه خبری قلم نوشت: هاوره توفیق، مدیرکل ارتباطات و سازمان‌های بین‌المللی در ریاست‌جمهوری عراق، اعلام کرد که پس از ثبت دادخواست قانونی در دادگاه فدرال در تاریخ ۲۰ فوریه ۲۰۲۵ برای حل‌وفصل مساله پرداخت حقوق مردم اقلیم کردستان، جلسات رسیدگی در دو مرحله برگزار شد و حکم نهایی صادر شد.

وی تأکید کرد که دادگاه فدرال خواستار اجرای طرح ملی کردن حقوق بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و بانک‌های دولتی و خصوصی شده است، تا کارمندان در انتخاب بانک موردنظر خود آزاد باشند. این روند از طریق همکاری وزارت دارایی اقلیم کردستان با وزارت دارایی دولت فدرال انجام خواهد شد.

در این حکم، رأی قبلی دادگاه فدرال درباره حقوق کارکنان نیز تأیید شده و بر این نکته تأکید شده است که نباید اختلافات بین دولت فدرال و اقلیم کردستان بهانه‌ای برای عدم پرداخت حقوق کارکنان شود.

وی افزود که دادگاه همچنین درخواست اقلیم کردستان برای لغو بند ۱۲ (ج) قانون بودجه، مربوط به هزینەی استخراج صادرات نفت اقلیم را رد کرده است، زیرا پارلمان عراق پیش از آن، اصلاحات لازم را در این ماده انجام داده بود و دیگر مغایرتی با درخواست اقلیم ندارد.

منبع
کردپرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا