وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: با ایران، حزب الله و حماس مقابله میکنیم
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بر مقابله با آنچه آنرا محور شرارت متشکل از ایران، حزب الله و حماس نامید تاکید و جنبش حماس را مسئول شکست مذاکرات معرفی کرد.

میدل ایست نیوز: وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی بدون اشاره به سرپیچی این رژیم از اجرای مرحله دوم توافق مبادله اسرا تلاش کرد جنبش حماس را مسئول شکست مذاکرات مربوط به این توافق معرفی کند.
به گزارش «یحدث الآن» گدعون ساعر وزیر خارجه اسرائیل گفت: ما با پیشنهاد ویتکاف فرستاده امریکا موافقت کردیم، اما حماس دو بار آن را رد کرد و هنوز 59 گروگان ما را در اختیار دارد.
وی افزود: اگر حماس سلاحهای خود را کنار بگذارد و گروگانها را آزاد کند، جنگ میتواند فردا متوقف شود.
ساعر گفت: ما باید با محور شرارتی که از ایران، حزب الله و حماس تشکیل شده است، مقابله کنیم.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: اگر قرار باشد کمک های بشر دوستانه به دست حماس بیفتد و این جنبش از آنها بهره مند شود ما ملزم به به ورود کمک ها به غزه نخواهیم بود.
گدعون ساعر با اشاره به عملیات تیراندازی امروز در یوکنعام در نزدیک حیفا کشته شدن یک فرد هفتاد ساله اسرائیلی را در این حمله تایید کرد.