سیاسی

نتانیاهو: به دنبال تغییر چهره خاورمیانه هستم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت دولت او برای تغییر چهره خاورمیانه و فراهم کردن آینده‌ای جدید برای این منطقه تلاش می‌کند.

میدل ایست نیوز: نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت دولت او برای تغییر چهره خاورمیانه و فراهم کردن آینده‌ای جدید برای این منطقه تلاش می‌کند.

به گزارش الجزیره، بنیامین نتانیاهو در سخنانی در کنفرانس «یهودی ستیزی» که در قدس اشغالی برگزار شد گفت، «کشتار» هفتم اکتبر ما را غافلگیر کرد و خیلی‌ها گمان کردند دولت یهود چیزی جز خانه سست عنکبوت نیست.

نتانیاهو همچنین گفت دولت او برای تغییر وجهه خاورمیانه و فراهم کردن آینده‌ای جدید برای این منطقه تلاش می‌کند.

وی افزود، ما به دنبال بازگرداندن همه کسانی هستیم که در غزه در بازداشت به سر می‌برند.

نتانیاهو کسانی را که ضدیهود توصیف کرد محکوم کرد و گفت آنها نه فقط به دنبال نابودی ما بلکه به دنبال نابودی کشورهای عربی پیشرفته و میانه‌رو هستند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین حجم یهودی ستیزی در رسانه‌ها و دانشگاه‌های امریکا را غیرقابل باور توصیف کرد.

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا