اجتماعیخبر اول

مصر و عراق در صدر کاربران عرب شبکه‌های اجتماعی

بر اساس یک پژوهش جدید درباره تحول دیجیتال، مصر با حدود 50.7 میلیون کاربر، در صدر کشورهای عربی از نظر تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

میدل ایست نیوز: نتایج یک پژوهش جدید حکایت از آن دارد که تعداد کاربران اینترنت در جهان عرب به حدود ۳۴۸ میلیون نفر رسیده است که بیش از ۷۰ درصد از کل جمعیت ۴۹۶ میلیونی این منطقه را تشکیل می‌دهد.

به گزارش روزنامه الجزیره، در این پژوهش با اشاره به اینکه حدود ۲۲۸ میلیون نفر یعنی چیزی معادل ۴۶ درصد از کل جمعیت از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، آمده است: کشور مصر با ثبت حدود 50.7 میلیون کاربر، در رتبه نخست کشورهای عربی از نظر تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار دارد.

در این پژوهش بعد از مصر، کشور عراق با 34.4 میلیون کاربر و سپس عربستان سعودی با 34.1 میلیون کاربر در رده‌های بعدی قرار دارند.

همچنین الجزایر با 25.6 میلیون کاربر در رتبه چهارم و پس از آن مغرب با 21.3 میلیون در رتبه پنجم و امارات متحده عربی با 11.3 میلیون کاربر در رتبه ششم قرار گرفته‌اند.

بر اساس این پژوهش، کشورهای مذکور مجموعاً ۷۷ درصد از کل کاربران شبکه‌های اجتماعی در منطقه عربی را تشکیل می‌دهند که نشان از تمرکز کاربران در تعداد محدودی از کشورها است.

در این پژوهش اشاره شده است، اتحادیه اروپا حدود ۴۱۹ میلیون کاربر اینترنت دارد در حالی که تعداد کاربران اینترنت در کشورهای عربی ۳۴۸ میلیون نفر است که ۷۱ میلیون نفر با یکدیگر اختلاف دارند.

نتایج این پژوهش همچنین نشان می‌دهد شکاف دیجیتالی بین کشورهای عربی و اتحادیه اروپا به سرعت در حال کاهش است و حضور دیجیتالی در منطقه عربی با شتاب فزاینده‌ای در حال گسترش است به طوری که تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی در اتحادیه اروپا حدود ۲۳۰ میلیون نفر است که تقریباً با تعداد کاربران در کشورهای عربی برابری می‌کند.

این پژوهش تصریح کرده است، جمعیت جوان گسترده در کشورهای عربی نقش محوری در شکل‌دهی آینده دیجیتال این منطقه ایفا می‌کند به طوری که جوانان زیر ۳۵ سال حدود 62.8 درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند، در حالی که نرخ رشد سالانه جمعیت نیز بالا و معادل 2.1 درصد است.

این موضوع جذابیت بازار عربی را برای شرکت‌های فناوری و بازاریابی دیجیتال افزایش داده و زمینه را برای سرمایه‌گذاری‌های آتی امیدوارکننده در این بخش حیاتی فراهم می‌کند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا