
میدل ایست نیوز: رسانههای وابسته انصار الله یمن امروز جمعه اعلام کردند که در پی حملات هوایی ارتش امریکا به بندر رأس عیسی در استان الحدیده در غرب این کشور، ۱۴۰ نفر شهید و زخمی شدهاند.
به گزارش المسیره، دفتر بهداشت استان الحدیده صبح امروز جمعه تایید کرد که در آمار غیرنهایی ۳۸ نفر از کارگران و کارمندان شهید و ۱۰۲ نفر دیگر زخمی شدهاند.
تعداد شهدا پس از آن افزایش یافت که هواپیماهای امریکایی در ساعات اولیه صبح امروز بندر را هدف قرار دادند، در حالی که تیمهای امداد و نجات مشغول انتقال قربانیان حملات قبلی به این بندر بودند.
هواپیماهای امریکایی شامگاه پنجشنبه چهار حمله هوایی به منطقه ساحلی رأس عیسی انجام دادند؛ منطقهای که شامل تأسیسات نفتی مهم و زیرساختهای حیاتی است.
در همین راستا، فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که نیروهای این کشور حملات هوایی دقیقی را علیه بندر سوخت رأس عیسی در استان الحدیده انجام دادهاند.
طبق بیانیه صادرشده، این حملات منجر به تخریب بندری شد که انصار الله از آن برای پرتاب پهپاد و موشک استفاده میکردند.