اقتصادی

عراق طی یک سال بیش از 45 میلیون دلار گوشت از استرالیا وارد کرد

میزان واردات عراق از استرالیا شامل گوشت گوسفند، بز و گاو و فرآورده‌های گوشتی، به 11 هزار و 902 تن به ارزش 45 میلیون و 459 هزار دلار رسید.

میدل ایست نیوز: عراق در سال گذشته بیش از 45 میلیون دلار گوشت استرالیایی و فرآورده‌های آن را وارد کرده است.

به گزارش شفق نیوز، بر اساس داده‌ها و آمار به دست رسیده، میزان واردات عراق از گوشت گوسفند، بز و گاو و فرآورده های گوشتی از استرالیا به 11 هزار و 902 تن به ارزش 45 میلیون و 459 هزار دلار رسیده است.

داده‌ها حاکی از آن است که میزان واردات گوشت گوسفند و بز جامد، 11 هزار و 616 تن به ارزش 45 میلیون و 103 هزار دلار و میزان واردات دل و جگر خوراکی گوسفند و گاو ، 245 تن به ارزش 288 هزار دلار و میزان واردات گوشت گاو منجد، 38 تن به ارزش 69 هزار دلار برآورد شده است.

گفتنی است رشد سالانه این صادرات در چهار سال 383 درصد بوده است که این میزان، 3 درصد از صادرات گوشت استرالیا به سراسر جهان را تشکیل می‌دهد.

منبع
شفق نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا