سیاسی

تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه و افزایش شمار شهدا

همزمان با تشدید حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر غزه و مرکز نوار غزه از ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه، منابع بیمارستانی از شهادت دست‌کم ۵۰ نفر دیگر و افزایش شمار شهدا به ۱۳۹ نفر طی ۴۸ ساعت گذشته خبر دادند.

میدل ایست نیوز: حملات هوایی بی‌وقفه و فزاینده ارتش رژیم صهیونیستی به شهر غزه و مناطق مرکزی نوار غزه از بامداد سه‌شنبه، فاجعه انسانی بی‌سابقه ای را رقم زده است به طوری که منازل، مدارس، پمپ بنزین ها و حتی بیمارستان ها به شکلی کورکورانه هدف بمباران قرار گرفته اند.

به گزارش الجزیره، ارتش اسرائیل از ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه حملات هوایی خود را به‌ویژه در شهر غزه و مرکز نوار غزه تشدید کرده و مرتکب کشتارهای جدیدی شده است به طوری که منابع بیمارستانی گزارش داده‌اند از بامداد سه‌شنبه تاکنون، ۵۰ نفر شهید شده‌اند که این تعداد بخشی از ۱۳۸ شهید ناشی از حملات و بمباران‌های اسرائیل از بامداد دوشنبه است.

در حمله هوایی به مدرسه «موسی بن نصیر» در شرق غزه ۱۲ نفر از کسانی که در این مدرسه محل اسکان آوارگان، پناه گرفته بودند، به شهادت رسیدند.

در همین حال، در پی حمله هوایی به پمپ بنزین «راضی» در غرب اردوگاه النصیرات، ۱۵ نفر از جمله چند کودک در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند.

در پی حمله هوایی اسرائیل به خانه‌ای متعلق به خانواده ابوسمره در شرق دیرالبلح در مرکز نوار غزه نیز 13 نفر دیگر شهید شدند.

در حمله هوایی به جبالیا در شمال نوار غزه نیز هفت نفر از جمله زنان و کودکان عضو یک خانواده فلسطینی به شهادت رسیدند.

جنگنده های اسرائیلی همچنین یک منزل مسکونی را در منطقه «عزبه ملیم» در اردوگاه جبالیا هدف حمله قرار دادند که این حمله به شهید و زخمی شدن 9 تن دیگر انجامید.

هواپیماهای این رژیم همچنین صبح امروز 10 بار به مناطق حی التفاح و شرق جبالیا البلد حمله کردند و یک چادر اسکان آوراگان را نیز در اردوگاه المواصی در غرب خان یونس هدف قرار دادند.

در همین حال، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد: اسرائیل حملات سازمان‌یافته خود را برای هدف قرار دادن بیمارستان‌های فلسطینی در نوار غزه و از کار انداختن آن‌ها تشدید کرده است به طوری که بیمارستان اروپایی غزه در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه نیز هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته است.

پیش از این نیز، نیروهای اشغالگر، پس از آنکه در حمله به بیمارستان اندونزیایی غزه، ژنراتورها باعث آتش‌سوزی چندین ساعته و ایجاد وحشت در میان بیماران و کادر درمانی شد، مانع دسترسی تیم‌های دفاع مدنی به این بیمارستان شدند.

از سوی دیگر، در حملات هوایی انبار اصلی دارو در بیمارستان ناصر نیز هدف قرار گرفت به طوری که وزارت بهداشت غزه اعلام کرد این بمباران باعث سوختن مقادیر زیادی از داروهای اندک باقی‌مانده در انبار شد.

در همین رابطه، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی سازمان ملل«اونروا» اعلام کرد 92 درصد از خانه‌های غزه تخریب یا آسیب دیده‌اند و خانواده‌ها با ویرانی باورنکردنی ناشی از تجاوزات اسرائیل مواجه هستند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا