سیاسی

سفر وزیر دفاع امارات به عمان

ولیعهد دبی، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع امارات طی سفری رسمی و برای دیدار با مقامات بلندپایه عمان به مسقط رفت.

میدل ایست نیوز: حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، ولیعهد دبی، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع امارات امروز دوشنبه طی سفری رسمی به عمان رفت.

به گزارش الخلیج آنلاین، وی مورد استقبال ذی یزن بن هیثم آل سعید، وزیر فرهنگ، ورزش و جوانان عمان قرار گرفت.

وزیر دفاع امارات در این سفر با هیثم بن طارق، سلطان عمان و مقامات بلندپایه عمانی درباره راه‌های تقویت شراکت و همکاری دوجانبه در زمینه‌های مختلف توسعه‌ای رایزنی خواهد کرد.

روابط سیاسی امارات متحده عربی و عمان از جمله روابط پایدار در میان کشورهای عضو شورای همکاری است. این روابط در طول دهه‌های گذشته فراز و نشیب‌هایی داشته، اما در مجموع مبتنی بر ملاحظات امنیتی، منافع اقتصادی مشترک و احترام متقابل بوده است.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =

دکمه بازگشت به بالا