خبر اولسیاسی

موافقت کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با اشغال کامل غزه

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد کابینه امنیتی این رژیم با پیشنهاد بنیامین نتانیاهو برای اشغال کامل نوار غزه موافقت کرد.

میدل ایست نیوز: دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه اعلام کرد کابینه امنیتی این رژیم به رغم مخالفت فرماندهان ارتش، با پیشنهاد بنیامین نتانیاهو برای اشغال کامل نوار غزه موافقت کرد.

به گزارش اسکای نیوز عربی، روزنامه «جروزالم پست» اعلام کرد دولت اسرائیل با پیشنهاد نخست وزیر برای اشغال کامل نوار غزه موافقت کرد.

روزنامه «یسرائیل هیوم» نیز نوشت، بعد از 10 ساعت بحث و گفت‌وگو، هیئت وزیران با طرح نتانیاهو برای اشغال نوار غزه موافقت کرد.

این روزنامه عبری‌زبان افزود، ارتش اسرائیل برای سیطره بر شهر غزه همزمان با ادامه یافتن ارائه کمک‌های بشردوستانه به ساکنان غیرنظامی در خارج از مناطق درگیری، آماده می‌شود.

باراک رافید گزارشگر «اکسیوس» نیز به نقل از یک مسئول اسرائیلی، موافقت کابینه با پیشنهاد اشغال غزه را تایید کرد.

این تصمیم که بامداد جمعه اتخاذ شد موجب تشدید حملات اسرائیل به غزه خواهد شد. اعضای خانواده اسرای اسرائیلی در نوار غزه نگرانند که تشدید درگیری‌ها موجب کشته شدن اسرا شود و برخی از آنها در خارج از محل برگزاری جلسه کابینه امنیتی در قدس تجمع اعتراض آمیز برپا کردند.

مسئولان ارشد امنیتی سابق نیز ضمن مخالفت با این طرح، درباره گرفتار شدن در باتلاقی که از نظر نظامی فایده اندکی خواهد داشت، هشدار دادند.

طبق گزارش یدیعوت احرونووت، ایال زمیر رئیس ستاد ارتش اسرائیل با این طرح مخالفت کرده و گفته است عملیات سیطره بر غزه احتمالا دو سال طول خواهد کشید و جان سربازان و اسرای اسرائیلی را به خطر خواهد انداخت.

منبع
اسکای نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 1 =

دکمه بازگشت به بالا