سیاسی

نتانیاهو مجددا کشورهای منطقه را تهدید کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از شکست عملیات ترور این رژیم در پایتخت قطر، بر تداوم این عملیات در کشورهایی که میزبان رهبران و اعضای حماس هستند، تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از شکست عملیات ترور این رژیم در پایتخت قطر، بر تداوم این عملیات در کشورهایی که میزبان رهبران و اعضای حماس هستند، تأکید کرد.

به گزارش ینی شفق، نتانیاهو چهارشنبه طی ویدیویی گفت: خطابم به قطر و همه کشورهایی است که عناصر مسلح را پناه داده‌اند».

او گفت که این کشورها یا باید رهبران حماس را بیرون کنند یا اینکه این رژیم دست به ترور در این کشورها خواهد زد.

او برای توجیه حملات ترور خود در قطر مدعی شد که رژیم صهیونیستی نیز همانند امریکا بعد از حمله مشکوک به برج‌های تجارت جهانی در یازدهم سپتامبر است.

نخست وزیر صهیونیست، از کشورهای دنیا که تل‌آویو را بابت حملات به غزه و دوحه محکوم کرده‌اند، خواست خجالت بکشند.

تأکید نتانیاهو بر تداوم ترور رهبران حماس و مقاومت در کشورهای منطقه در حالی است که رئیس جمهور امریکا در تماس تلفنی با امیر قطر قول داده است که این حملات دیگر تکرار نخواهد شد.

ترکیه نیز جزو کشورهایی است که رهبران حماس طی سال‌های اخیر در این کشور حضور و اقامت داشته‌‌اند و این اظهارات نتانیاهو، نوعی تهدید علیه آنکاراست.

منبع
ینی شفق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − پانزده =

دکمه بازگشت به بالا