سیاسی

وزیر خارجه ونزوئلا خطاب به گدعون ساعر: تو جنایتکار جنگی هستی

وزیر خارجه ونزوئلا، همتای اسرائیلی خود را به علت بیان سخنانی علیه کشورش به شدت مورد حمله قرار داد و گفت: تو جنایتکار جنگی هستی و مرتکب کشتار جمعی شده‌ای و نباید از ونزوئلا نام ببری بلکه باید برای حاضر شدن در دادگاه به علت جنایت علیه فلسطینی‌ها آماده شوی.

میدل ایست نیوز: ایوان خیل وزیر خارجه ونزوئلا، همتای اسرائیلی خود گدعون ساعر را به علت بیان سخنانی علیه کشورش به شدت مورد حمله قرار داد.

به گزارش المصری الیوم، ایوان خیل به اتهامات ساعر پاسخ داد که مدعی شده بود ونزوئلا، منطقه را به علت ایجاد بحران آوارگان بی‌ثبات کرده و به حلقه اتصال بین حزب الله لبنان و حماس و یمن تبدیل شده است.

وزیر خارجه ونزوئلا در پاسخ به این اتهامات، خطاب به ساعر گفت: تو جنایتکار جنگی هستی و مرتکب کشتار جمعی شده‌ای و نباید از ونزوئلا نام ببری بلکه باید برای حاضر شدن در دادگاه به علت جنایت علیه فلسطینی‌ها آماده شوی.

ایوان خیل افزود: نام ونزوئلا بزرگتر از آن است که از دهان کثیف تو خارج شود. دستان تو آلوده به خون بی‌گناهان است. ما ملتی هستیم که برای حاکمیت خود می‌جنگد و مدافع حقوق بشر و قانون بین‌المللی است ولی تو برعکس هستی!

خیل سخنان ساعر را بی‌ارزش دانست و گفت، نظر تو برای ما مهم نیست و سخنان مأیوسانه تو تاثیری بر ما ندارد. مهم این است که تو دیر یا زود باید در دادگاه عدالت بین المللی پاسخگو باشی.

منبع
ایوان خیل

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 10 =

دکمه بازگشت به بالا