اجتماعی
تلاش برای قاچاق مواد مخدر از سوریه به اردن با استفاده از بادکنک
وزارت کشور سوریه اعلام کرد یگان مبارزه با موادمخدر در منطقه البادیه، فردی را که در قاچاق موادمخدر از سوریه به اردن با استفاده از بادکنکهای بزرگ نقش داشت، بازداشت کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور سوریه اعلام کرد یگان مبارزه با مواد مخدر در منطقه البادیه، فردی را که در قاچاق مواد مخدر از سوریه به اردن با استفاده از بادکنکهای بزرگ نقش داشت، بازداشت کرد.
به گزارش سانا، وزارت کشور سوریه در بیانیهای اعلام کرد عملیات نظارت و بررسی میدانی موجب بازداشت یک متهم شد که تعدادی بادکنک و باتری و دستگاه بیسیم در اختیار داشت که از آنها در عملیات قاچاق استفاده میشد.
همه این اقلام توقیف و برای تکمیل مراحل قانونی به همراه متهم به دستگاههای ذیربط تحویل شد.
شعبه مبارزه با مواد مخدر در منطقه البادیه روز 27 نوامبر مقدار زیادی ماده مخدر را که آماده برای قاچاق و توزیع شدن بود، توقیف کرد. این محموله شامل 294 قرص کپتاگون و حدود 16 کیلو حشیش و 4 کپسول گاز هلیوم برای پر کردن بادکنکهای مورد استفاده در قاچاق بود.



