خبر اولسیاسی

استارمر: بهترین مسیر برای پایان جنگ گفت‌وگو با ایران است

نخست وزیر انگلیس بار دیگر با اشاره به اینکه کشورش در جنگ امریکا و اسرائیل با ایران مشارکت ندارد، تاکید کرد: بهترین مسیر، دستیابی به توافق از طریق مذاکره با ایران است.

میدل ایست نیوز: کر استارمر نخست وزیر انگلیس در کنفرانسی خبری درباره تحولات منطقه اعلام کرد: این کشور در حال مدیریت عملیات تخلیه شهروندان خود در ابعادی است که حتی از بحران افغانستان نیز بزرگتر برآورد می‌شود.

به گزارش الجزیره، وی تأکید کرد: دولت لندن برای مقابله با چالش‌های ناشی از این وضعیت که آن را بزرگترین بحران از زمان جنگ سرد نامید، برنامه‌های لازم را تدوین کرده است.

استارمر ضمن اعلام اعزام ۴ فروند جنگنده «تایفون» به قطر جهت تقویت عملیات‌های منطقه‌ای، خاطر نشان کرد: وزیر دفاع انگلیس هم اکنون قبرس مستقر است تا هماهنگی‌های لازم را برای هدایت نیروها در دریای مدیترانه انجام دهد.

نخست‌وزیر انگلیس با تأکید بر اینکه اولویت او رهبری با آرامش و قاطعیت است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل تصمیم گرفته است وارد جنگ نشود.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم تنها راه حل این منازعه، مذاکره و عقب‌نشینی ایران از جاه‌طلبی‌های هسته‌ای است.

استارمر تأکید کرد: تمامی تلاش‌های لندن بر کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و حفاظت از جان اتباع انگلیس متمرکز شده است.

وی افزود: ایران به سوی ۱۰ کشور پهپاد و موشک شلیک می‌کند. اجازه دادیم از پایگاه‌های ما برای مقابله با موشک‌های ایرانی استفاده شود

استارمر گفت: توان نظامی خود را برای دفاع از منافعمان در خاورمیانه مستقر کرده‌ایم. ما برای مقابله با پهپادها، نیرو و تجهیزات بیشتری به قطر و قبرس اعزام کردیم و جنگنده‌های ما در آسمان قبرس در حال پرواز هستند و پهپادها را سرنگون می‌کنند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 4 =

دکمه بازگشت به بالا