سیاسی
رایزنی سران انگلیس، امریکا و کانادا برای بازگشایی تنگه هرمز
سران کشورهای انگلیس، امریکا و کانادا در گفتوگویی مشترک بر ضرورت بازگشایی فوری تنگه هرمز جهت پایان دادن به اختلال در خطوط کشتیرانی بینالمللی تأکید کردند.

میدل ایست نیوز: دولت انگلیس با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «کر استارمر»، نخستوزیر انگلیس، با «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور امریکا و «مارک کارنی»، نخستوزیر کانادا، به صورت تلفنی گفتگو کرده است.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، بر اساس این بیانیه، رهبران سه کشور وضعیت جاری در خاورمیانه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و بر اهمیت استراتژیک بازگشایی تنگه هرمز برای جلوگیری از آسیب بیشتر به تجارت جهانی و حرکت کشتیها تاکید کردند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است : استارمر و کارنی در گفتگوی دوجانبه خود، به طور ویژه بر تأثیرات منفی تداوم انسداد این آبراه کلیدی بر زنجیره تأمین جهانی و امنیت دریانوردی تمرکز کردند.



