سیاسی

آتش‌سوزی در پالایشگاه الأحمدی کویت بر اثر حمله پهپادی

پالایشگاه الأحمدی متعلق به شرکت ملی نفت کویت مورد حمله پهپادی قرار گرفت و دچار حریق شد.

میدل ایست نیوز: کویت امروز جمعه اعلام کرد پالایشگاه بندر الاحمدی هدف حملات پهپادی قرار گرفت و تعدادی از واحدهای آن دچار حریق شد.

به گزارش خبرگزاری کویت، شرکت ملی نفت کویت اعلام کرد تیم‌های آتش‌نشانی و امدادرسانی فورا عملیات مهار آتش را آغاز کردند و تعدادی از واحدهای پالایشگاه بسته شد و همه تدابیر پیشگیرانه برای تضمین سلامت کارکنان و ایمن سازی پالایشگاه اتخاذ شد.

این شرکت افزود، ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد در این حملات به هیچ کس آسیب وارد نشده است و طرف‌های ذیربط به ارزیابی آسیب‌ها و مشخص کردن پیامدهای این حادثه ادامه می‌دهند.

این دومین روز پیاپی است که پالایشگاه الاحمدی هدف حمله پهپادی قرار می‌گیرد. شرکت ملی نفت کویت دیروز پنجشنبه نیز اعلام کرد آتش سوزی در پالایشگاه‌های بندر الاحمدی و عبدالله را که هدف حمله پهپادی قرار گرفتند، مهار کرده است.

منبع
الخلیج آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا