اجتماعی

تمدید روادید زائران و عمره‌گزاران در عربستان به دلیل شرایط منطقه

وزارت کشور عربستان سعودی از تمدید خودکار انواع روادید زیارتی، عمره و خروج نهایی برای کسانی خبر داد که به دلیل اوضاع بحرانی منطقه، امکان خروج از این کشور را نداشته‌اند.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عربستان اعلام کرد تمامی روادیدهای زیارتی، عمره، ترانزیت و خروج نهایی که اعتبار آن‌ها از تاریخ ۲۵ فوریه به پایان رسیده است، برای افرادی که به دلیل شرایط جاری منطقه در خاک این کشور ماندگار شده‌اند، تعیین تکلیف می‌شوند.

به گزارش روسیا الیوم، طبق اطلاعیه این وزارتخانه، وضعیت این افراد از طریق تمدید روادیدهای منقضی شده از ۲۵ فوریه تا تاریخ ۱۸ آوریل ۲۰۲۶ ساماندهی خواهد شد به گونه ای که این اقدام بنا به درخواست میزبان زائر و پس از پرداخت هزینه‌های قانونی از طریق سامانه «أبشر» امکان‌پذیر است.

این منبع افزود: مسیر دوم نیز به این شکل است که دارندگان انواع روادید زیارتی، عمره، ترانزیت و خروج نهایی که اعتبار مدارکشان از ۲۵ فوریه پایان یافته است، می‌توانند بدون نیاز به تمدید رسمی یا پرداخت هرگونه جریمه دیرکرد، مستقیماً از طریق پایانه‌های مرزی بین‌المللی از عربستان خارج شوند.

وزارت کشور عربستان از تمامی مشمولان خواست تا پیش از تاریخ ۱۸ آوریل برای خروج اقدام کنند تا مشمول مجازات‌های قانونی پیش‌بینی شده برای متخلفان نشوند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا