سیاسی

فرمانده گردان‌های سیدالشهداء عراق: ترامپ مجبور به قبول شروط ایران شد

ابو آلاء الولایی فرمانده گردان‌های سیدالشهداء عراق با تمجید از قدرت عظیم جمهوری اسلامی ایران افزود، ترامپ مجبور به قبول شروط ایران شد.

میدل ایست نیوز: ابو آلاء الولایی، دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء با تمجید از «قدرت عظیم و مقتدر» جمهوری اسلامی ایران افزود ایران با پایداری و اراده خود در رویارویی اخیر، در صدر فهرست کشورهای بزرگ قرار گرفته است.

به گزارش رووداو، الولایی امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد جهان امروز شاهد «طلوع یک قدرت بزرگ» به نام ایران است.

وی تأکید کرد که حتمی بودن پیروزی بر اساس ایمان و تسلیم مطلق، نزد مجاهدان «محور مقاومت» همواره حاضر بوده است.

الولایی با استفاده از ادبیات مذهبی برای توصیف صحنه نبرد، گفت: سربازان علی بار دیگر دیوارهای خیبر را در هم می‌کوبند.

وی پذیرش آغاز مذاکرات با شروط تهران را نشان‌دهنده درهم‌شکستن آنچه «جبروت نمرود» نامید، دانست.

دبیرکل کتائب سیدالشهداء در سخنان خود اشاره کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، «مجبور» به پذیرش شروط ایران شده است و او را در برابر پایداری و اراده تهران و متحدان منطقه‌ای‌اش، «شکست‌خورده» توصیف کرد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 17 =

دکمه بازگشت به بالا