دیدار و گفتوگوی وزیر خارجه مصر با السودانی در عراق
وزیر خارجه مصر در جریان سفر به عراق با نخست وزیر این کشور دیدار و درباره تحولات فوری منطقه و ضرورت تشدید تلاشهای منطقهای و بینالمللی جاری برای متوقف ساختن تنش رایزنی کرد.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق از بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر استقبال کرد.
بر اساس بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، در این دیدار تحولات فوری منطقه، ضرورت تشدید تلاش های منطقه ای و بین المللی جاری برای متوقف ساختن تنش و مهار نتایج جنگ، مورد بررسی قرار گرفت.
السودانی در ادامه بر اهمیت تحکیم آتش بس و شمول لبنان در آتش بس تاکید و بار دیگر اشاره کرد که عراق تجاوز اسرائیل به ملت لبنان را محکوم می کند.
وی در ادامه تداوم هماهنگی و همکاری مشترک کشورهای عربی در راستای اقدام برای مهار تنش و جلوگیری از بی ثباتی بیشتر را ضروری دانست و بر حمایت مستمر عراق برای فعال ساختن رایزنی و راه حل های دیپلماتیک برای تقویت آتش بس و حفظ حاکمیت کشورهای منطقه و توانمندی های ملت های آن تاکید کرد.
از طرفی دیگر عبدالعاطی به حمایت کشورش از دیدگاه دولت عراق و تلاش های آن در دور کردن کشورهای منطقه از پیامدهای بیشتر جنگ اشاره و تداوم تلاش های مشترک میان تمامی طرف های منطقه ای و بین المللی برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه را مهم دانست.



