سیاسی

هماهنگی لبنان و سوریه در گذرگاه المصنع برای جلوگیری از قاچاق سلاح

یک منبع سیاسی لبنان با اشاره به اقدامات موجود در گذرگاه مرزی المصنع، تاکید کرد که با توجه به این اقدامات، قاچاق سلاح تقریبا محال است.

میدل ایست نیوز: یک منبع سیاسی لبنانی اندکی پس از آغاز مجدد فعالیت گذرگاه مرزی المصنع میان سوریه و لبنان تاکید کرد که این گذرگاه برای قاچاق سلاح استفاده نمی‌شود.

به گزارش العربیه، وی در گفت‌وگو با این شبکه اشاره کرد که این گذرگاه قانونی، رسمی و مورد نظارت از سوی سازمان‌های حکومتی است.

این منبع تاکید کرد که حکومت پیشتر همه اقدامات را برای نبود هیچ گونه شک و شبهه در فعالیت این گذرگاه اتخاذ کرده است.

وی توضیح داد که هماهنگی با سوریه در جریان است، سوریه از خود اهتمام نشان داده و اقدامات سختگیرانه‌ای برای جلوگیری از قاچاق اتخاذ کرده است.

منبع مذکور تصریح کرد که استفاده از گذرگاه المصنع برای قاچاق صحت ندارد و دلیلی نیز برای این ادعاها وجود ندارد.

وی تاکید کرد که اقدامات اتخاذ شده از سوی سوریه و لبنان در گذرگاه المصنع موجب می‌شود قاچاق سلاح تقریبا محال باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا