اقتصادی

تولید در میدان گازی کورمور اقلیم کردستان عراق از سرگرفته شد

شرکت دانا گاز از ازسرگیری عملیات تولید در تاسیسات کورمور در اقلیم کردستان عراق خبر داد.

میدل ایست نیوز: شرکت دانا گاز از ازسرگیری عملیات تولید در تاسیسات کورمور در اقلیم کردستان عراق خبر داد.

به گزارش رووداو، این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که با هماهنگی نزدیک با نهادهای دولتی و در اولویت قرار دادن ایمنی کارمندان و دارایی‌ها، رویه‌های عملیاتی محتاطانه‌ای را انجام داده است.

شرکت دانا گاز در 5 مارس اعلام کرده بود که از تاریخ ۲۸ فوریه عملیات تولید در میدان گازی کورمور را به طور موقت متوقف کرده است.

بنا بر اعلام این شرکت این تصمیم با هماهنگی کامل با وزارت منابع طبیعی و وزارت برق اقلیم کردستان عراق اتخاذ شده است.

میدان گازی کورمور که شرکت دانا گاز آن را توسعه بخشیده است، منبع اصلی تامین گاز نیروگاه های تولید برق اقلیم کردستان محسوب می شود و طی سال های اخیر بارها مورد حمله قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید:

توقف تولید گاز در میدان کورمور اقلیم کردستان عراق

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

دکمه بازگشت به بالا