سیاسی

کشته شدن یک نیروی یونیفل در جنوب لبنان

یونیفل اعلام کرد که در پی تیراندازی به گشت این نیروها در جنوب لبنان از سوی طرف‌های غیر دولتی، یک سرباز کشته و 3 نفر نیز مجروح شدند.

میدل ایست نیوز: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه امروز شنبه از کشته شدن یک نظامی فرانسوی و مجروح شدن 3 نفر دیگر در حمله به نیروهای حافظ صلح مستقر در جنوب لبنان خبر داد.

به گزارش الجزیره، مکرون ادعا کرد که براساس نشانه‌ها، مسئولیت این حمله با حزب الله لبنان است.

ارتش لبنان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی تیراندازی در جنوب این کشور، شماری از نیروهای یونیفل مجروح شدند.

مکرون از مقامات لبنان خواست عاملان کشته شدن سرباز فرانسوی فورا بازداشت شوند.

وزیر دفاع فرانسه نیز توضیح داد که سرباز فرانسوی در یک کمین در جنوب لبنان و با تیراندازی مستقیم کشته شده است.

ریاست جمهوری لبنان نیز اعلام کرد که جوزف عون رئیس جمهور لبنان تلفنی با مکرون گفت‌وگو کرده و کشته شدن این سرباز فرانسوی را تسلیت گفت.

یونیفل نیز متعاقبا تایید کرد که در پی تیراندازی به گشت این نیروها در جنوب لبنان از سوی طرف‌های غیر دولتی، یک سرباز کشته و 3 نفر نیز مجروح شدند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − نه =

دکمه بازگشت به بالا