سیاسی

تاکید مصر بر حمایت از یکپارچگی و حاکمیت سومالی

وزیر امور خارجه مصر بر حمایت ثابت کشورش از یکپارچگی و حاکمیت سومالی و نهادهای ملی این کشور تاکید و با هر اقدام یکجانبه علیه یکپارچگی و حاکمیت سومالی اعلام مخالفت کرد.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر در دیدار با حسن شیخ محمود رئیس جمهور سومالی، بر حمایت ثابت کشورش از یکپارچگی و حاکمیت سومالی و نهادهای ملی این کشور تاکید و با هر اقدام یکجانبه علیه یکپارچگی و حاکمیت سومالی اعلام مخالفت کرد.

به گزارش روسیا الیوم، عبدالعاطی در این دیدار که در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا برگزار شد همچنین بر اهمیت ادامه تامین مالی کامل و پایدار نیروهای اتحادیه آفریقا مستقر در سومالی که مسئول پشتیبانی و حفظ ثبات در این کشور هستند تاکید کرد.

عبدالعاطی همچنین به رسمیت شناخته شدن سومالی لند از سوی اسرائیل و اعزام نماینده دیپلماتیک به این منطقه را محکوم کرد و آن را نقض آشکار قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل متحد و اساسنامه اتحادیه آفریقا توصیف کرد.

وزیر امور خارجه مصر همچنین بر تمایل کشورش به افزایش مبادلات تجاری با سومالی و حمایت از این کشور برای تحکیم امنیت و ثبات به ویژه در مقابله با تروریسم و افراط گرایی تاکید کرد.

قرار است مصر در قالب نیروهای اتحادیه آفریقا، نظامیانی را به سومالی اعزام کند. همچنین دوکشور در اوت 2024 یک توافقنامه امنیتی امضا کردند.

مصر در چارچوب حمایت از سومالی، در سال 2024 سه محموله سلاح به این کشور ارسال کرده و حدود 3000 نیروی ارتش مصر را آموزش داده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

دکمه بازگشت به بالا