بازداشت ۱۱۰ کارگر معدن در ترکیه بعد از پیادهروی ۲۰۰ کیلومتری و اعتصاب غذا
نیروهای امنیتی ترکیه ۱۱۰ کارگر معدن را که در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهایشان مسیر ۲۰۰ کیلومتری تا آنکارا را پیاده طی کرده و دست به اعتصاب غذا زده بودند، بازداشت کردند.

میدل ایست نیوز: مقامات ترکیه صبح سهشنبه ۱۱۰ کارگر معدن را که پس از ۹ روز پیادهروی از استان «اسکی شهر» به پایتخت رسیده بودند، دستگیر کردند.
به گزارش العربیه، این کارگران در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایای پایان کار خود توسط شرکت پیمانکار «دوروک»، دست به این اقدام اعتراضی زده بودند.
منابع خبری تصریح کردند: کارگران معترض روز گذشته نیز در مقابل ساختمان وزارت انرژی در آنکارا تحصن کردند و در اقدامی نمادین پیراهنهای خود را از تن درآوردند در حالی که شعار «ما گرسنهایم» را بر بدنهای خود نوشته بودند.
اتحادیه مستقل کارگران معدن در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد: ما منتظر پاسخگویی مسئولان وزارت انرژی ترکیه بودیم، اما تنها پاسخی که دریافت کردیم، بازداشت ۱۱۰ نفر از همکارانمان بود.
در همین ارتباط، «گوکای چاکیر»، رئیس اتحادیه معدنچیان، در سخنانی تند خطاب به کارگران گفت: در این کشور برای کارگر ارزشی قائل نیستند و تنها پول اهمیت دارد؛ ننگ بر کسانی که این کشور را اداره میکنند.
تاکنون وزارت انرژی ترکیه از ارائه هرگونه توضیح یا واکنش رسمی در قبال بازداشت این کارگران و مطالبات معوقه آنها خودداری کرده است.


