اجتماعیاقتصادی

بحران کمبود گاز، رستوران‌های عراق را تهدید می‌کند

پیامدهای کمبود گاز پخت و پز در عراق این بار شدیدتر از موارد قبل احساس می‌شود به طوری که فعالیت رستوران‌ها را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار داده است.

میدل ایست نیوز: کمبود گاز پخت و پز و افزایش چشمگیر قیمت کپسول گاز در بازار، صاحبان رستوران‌ها در عراق را با دو گزینه تلخ تحمل ضرر و زیان یا تعطیلی موقت کسب و کار خود مواجه کرده است.

به گزارش السومریه، رستوران‌های عراق به ویژه رستوران‌های سنتی به طور تقریبا کامل به گاز پخت و پز برای آماده سازی غذای روزانه مواجه هستند و با چند  برابر شدن قیمت گاز، هزینه فعالیت رستوران از درآمد آن بیشتر شده و بسیاری از صاحبان رستوران‌های کوچک را مجبور کرده است ساعات کار خود را کاهش دهند یا کلا تعطیل کنند.

از سوی دیگر زندگی روزمره شهروندان عراقی نیز تحت تاثیر مستقیم این بحران قرار گرفته است به طوری که قیمت غذا به میزان قابل توجهی افزایش یافته و برخی غذاها از منوی رستوران‌ها حذف شده و کیفیت خدمات نیز به علت فشار کار و کمبود مواد اولیه، کاهش یافته است.

برخی رستوران‌های معروف مجبور به تعطیلی موقت شده‌اند و برخی نیز کارکنانشان را برای کاهش هزینه، اخراج کرده‌اند که موجب افزایش بیکاری به خصوص در میان قشر جوان شده است.

ناظران معتقدند این بحران نتیجه سوء مدیریت انباشته شده در زمینه تامین و توزیع انرژی و وابستگی شدید به واردات است که موجب شده است بازار داخلی در معرض نوسان و بحران ناگهانی قرار گیرد.

ادامه یافتن بحران کنونی بدون حل ریشه‌ای آن ممکن است به بخش رستوران‌داری عراق آسیب برساند.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا