سیاسی

تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه با یورش به قنیطره و درعا

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نقض حاکمیت سوریه، با یورش به روستاهای مرزی در حومه قنیطره و درعا، اقدام به تفتیش و بازرسی منازل و بازداشت چندین تن از جمله تعدادی کودک کردند.

میدل ایست نیوز: نیروهای رژیم صهیونیستی صبح امروز سه‌شنبه با نفوذ به روستای «طرنجه» در حومه شمالی قنیطره، یکی از اهالی را بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.

به گزارش الاخبار، بر اساس گزارش‌های منتشر شده، نظامیان اسرائیلی پیش از عقب‌نشینی به سمت شهرک «جباتا الخشب»، به چندین خانه یورش بردند و اقدام به ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان کردند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که روز گذشته نیز نیروهای اسرائیلی دو کودک را در روستای «بریقه القدیمه» بازداشت کرده‌اند.
این اقدامات بخشی از الگوی روشمند بازداشت غیرنظامیان و چوپانان در این منطقه است.

نظامیان این رژیم، صبح روز گذشته نیز در جبهه‌ای دیگر، به روستای «عابدین» در منطقه حوض یرموک در حومه غربی درعا تجاوز کردند.

در این عملیات، یک منزل مسکونی مورد تفتیش قرار گرفت اما بازداشتی گزارش نشده است.

این تحرکات میدانی در حالی تشدید شده است که احمد الشرع، رئیس حکومت انتقالی سوریه، پنج‌شنبه گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرد: مذاکرات با طرف اسرائیلی به بن‌بست نرسیده اما با دشواری‌های بسیاری همراه است و پافشاری اسرائیل بر حضور نظامی در خاک سوریه، مانع اصلی هرگونه پیشرفت دیپلماتیک محسوب می‌شود.

گفتنی است طی ماه‌های اخیر، جنوب سوریه شاهد افزایش چشمگیر نقض پروتکل‌های مرزی، برپایی ایست‌ بازرسی‌های موقت توسط نظامیان رژیم صهیونیستی و حملات و تعرض‌های روزمره به ساکنان محلی بوده است.

منبع
الاخبار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا