سیاسی

امارات: ایران در 40 روز جنگ بیش از 2800 موشک و پهپاد به ما شلیک کرد

سفارت امارات متحده عربی در امریکا مدعی شد نیروهای مسلح ایران در زمان جنگ با امریکا و اسرائیل، بیش از 2800 موشک و پهپاد به سمت خاک امارات روانه کردند.

میدل ایست نیوز: سفارت امارات در واشنگتن گزارشی درباره تعداد موشک‌ها و پهپادهای شلیک شده به سوی این کشور طی تقریبا 40 روز جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران، منتشر کرد.

به گزارش روسیا الیوم، این سفارتخانه با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد، از زمان آغاز درگیری‌ها در 28 فوریه 2026 تا زمان اعلام آتش‌بس بین طرف‌های درگیر، ایران بیش از 2800 موشک و پهپاد روانه خاک امارات کرد و امارات در مقایسه با دیگر کشورهای خاورمیانه، با بیشترین حملات مواجه شد.

این بیانیه مدعی شد، حدود 90 درصد حملات ایران، زیرساخت‌های انرژی و حمل و نقل امارات را هدف قرار داد که نشان دهنده تلاش برای مختل کردن پویایی و اقتصاد امارات است.

یوسف العتیبه سفیر امارات در واشنگتن اواخر مارس گذشته به روزنامه وال استریت ژورنال گفت، نیروهای مسلح امارات موفق شدند 95 درصد موشک‌ها و پهپادهای ایرانی شلیک شده به سمت امارات را رهگیری کنند که نشان دهنده آمادگی سامانه‌های دفاعی و توان امارات برای مقابله با تهدیدهای خارجی است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

دکمه بازگشت به بالا