سیاسی

ادعای ترامپ مبنی بر آمادگی برای انهدام اهداف نظامی باقی‌مانده در ایران

رئیس‌جمهور امریکا با ادعای نابودی توان نظامی ایران و تسلط کامل بر تنگه هرمز، هشدار داد: در صورت عدم توافق، ارتش امریکا آماده است تا کار باقی‌مانده اهداف نظامی در ایران را یک‌سره کند.

میدل ایست نیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در پاسخ به سوالی درباره زمان پایان جنگ با ایران تصریح کرد: ما سال‌های طولانی را در جنگ‌های ویتنام و عراق سپری کردیم، بنابراین نباید در این مورد عجله کنیم.

به گزارش الجزیره، وی بار دیگر ادعا کرد نیروهای مسلح ایران به‌طور کامل شکست خورده‌اند و نیروی دریایی و هوایی آن‌ها تماماً نابود شده است.

ترامپ گفت: من توافق هسته‌ای وحشتناک با ایران را لغو کردم و آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: ما تحت هیچ فشاری نیستیم. به ایرانی‌ها مهلت داده‌ام چون می‌خواهم به بهترین توافق ممکن برسم.

رئیس جمهور امریکا ادعا کرد: ما کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار داریم. ایران به دلیل محاصره، از انجام مبادلات تجاری محروم شده است.

ترامپ برای چندمین بار مدعی شد: من در چهار هفته اول، ایران را از نظر نظامی از پا درآوردم و ۷۵ درصد از اهدافمان را در آنجا نابود کردیم.

رئیس جمهور امریکا گفت: تنگه هرمز زمانی باز خواهد شد که توافقی حاصل شود یا اتفاق دیگری رخ دهد. من پیشنهاد ایران برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کردم چرا که این کار درآمدی ۵۰۰ میلیون دلاری در روز برای آن‌ها به همراه می‌داشت.

وی تصریح کرد: برخلاف پیش‌بینی‌ها، بازارهای مالی به ارقام و رکورد‌های بی‌سابقه‌ای دست یافته‌اند.

رئیس جمهور امریکا گفت: هیچ چیز بدتر از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای نیست که با آن اسرائیل و کشورهای عربی را نابود کند.

ترامپ در ادامه خاطر نشان کرد: اگر توافقی حاصل نشود، آماده‌ایم تا کار اهداف نظامی باقی‌مانده در ایران را یک‌سره کنیم. من تحت هیچ فشار زمانی نیستم بلکه این طرفِ ایرانی است که برای جلوگیری از فروپاشی بخش انرژی خود، با زمان مسابقه می‌دهد.

رئیس جمهور امریکا مدعی شد: پس از آنکه چندین سطح از فرماندهان ایران را از میان بردیم، در حال حاضر نمی‌دانیم چه کسی رهبری این کشور را بر عهده دارد. سطح سوم فرماندهی و رهبری که اکنون در تهران حاکم است، در وضعیت نگرانی و اضطراب شدیدی نسبت به سرنوشت خود به سر می‌برد.

ترامپ گفت: ما ایران را با تسلیحات متعارف در هم کوبیدیم و از سلاح هسته‌ای استفاده نخواهیم کرد و نیازی هم به آن نداریم. سلاح هسته‌ای ابزار نابودی است و هرگز نباید اجازه استفاده از آن داده شود.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

دکمه بازگشت به بالا