اقتصادیخبر اولسیاسی

دولت عراق برای حل مشکل دلار به سراغ واشنگتن رفته است

یک منبع آگاه عراقی امروز شنبه گفت دولت عراق برای حل بحران کمبود دلار در بازار، مستقیما با دولت امریکا تماس گرفته است.

میدل ایست نیوز: یک منبع آگاه عراقی گفت دولت عراق برای حل مشکل کمبود دلار در این کشور که ناشی از توقف ارسال اسکناس دلار از امریکا است، کانال‌های ارتباطی مستقیم با طرف امریکایی ایجاد کرده است.

به گزارش السومریه، دولت امریکا از این طریق تلاش می‌کند ادامه ارسال دلار به عراق را طبق چارچوب‌هایی که بر سر آنها توافق شده است تضمین کند و مانع تاثیر گذاشتن این بحران بر بازار محلی شود.

به گفته یک منبع آگاه عراقی، رایزنی‌های کنونی با طرف امریکایی بر اطمینان خاطر دادن به امریکا درباره ساز و کار نظارت مالی در عراق و جلوگیری از دسترسی طرف‌های تحریم شده به دلارهای ارسال شده از امریکا متمرکز است.

به گفته این منبع، تلاش‌هایی در سطح فنی و دیپلماتیک در جریان است تا از هرگونه تنش که ممکن است بر ثبات پولی تاثیر منفی بگذارد، جلوگیری شود.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − نه =

دکمه بازگشت به بالا