سیاسی

امارات حمله سپاه به نفتکش خود در تنگه هرمز را به شدت محکوم کرد

وزارت خارجه امارات متحده عربی حمله پهپادی سپاه ایران به نفتکش شرکت ادنوک در حین عبور از تنگه هرمز را به شدت محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه امارات امروز دوشنبه در بیانیه‌ای حمله پهپادی ایران به نفتکش شرکت ادنوک در حین عبور از تنگه هرمز را به شدت محکوم کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه امارات، این وزارتخانه اشاره کرد که این حادثه هیچ خسارتی در پی نداشته است.

در بیانیه وزارت خارجه امارات تاکید شده است که این اقدام، نقض آشکار قطعنامه 2817 شورای امنیت است که بر آزادی دریانوردی و مخالفت با هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری یا به تعطیلی کشاندن گذرگاه‌های دریایی بین‌المللی تاکید دارد.

وزارت خارجه امارات تاکید کرد که هدف قرار دادن دریانوردی تجاری و استفاده از تنگه هرمز به عنوان ابراز فشار یا باج خواهی اقتصادی، دزدی دریایی از سوی سپاه پاسداران ایران محسوب می‌شود و تهدید مستقیمی برای ثبات منطقه و ملت‌های آن و امنیت جهانی انرژی است.

وزارت خارجه امارات در پایان بر لزوم توقف این تعرضات از سوی ایران در راستای تضمین پایبندی کامل به توقف همه اقدامات خصمانه و بازگشایی کامل و نامشروط تنگه هرمز در راستای تحقق امنیت منطقه و ثبات اقتصاد و تجارت جهانی تاکید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

دکمه بازگشت به بالا