سیاسی

عبدالعاطی و لاوروف روند مذاکرات ایران و امریکا را بررسی کردند

وزرای خارجه مصر و روسیه در تماسی تلفنی درباره تقویت روابط قاهره و مسکو در سطوح مختلف و تحولات منطقه و در راس آن تحولات مربوط به روند مذاکرات امریکا و ایران تبادل نظر کردند.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه برای بررسی روند روابط دوجانبه و تحولات منطقه و جهان تلفنی گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در این تماس تلفنی دو طرف راه‌های تقویت شراکت راهبردی میان دو کشور در بخش‌های مختلف از جمله بخش گردشگری و پروژه‌های توسعه‌ای مختلف جاری میان دو کشور را بررسی و بر تمایل برای ارتقای سطح همکاری در زمینه‌های مختلف در راستای پاسخ به خواسته‌های دو ملت دوست تاکید کردند.

عبدالعاطی و لاوروف همچنین درباره تحولات منطقه و در راس آن تحولات مربوط به روند مذاکرات امریکا و ایران تبادل نظر و آنها را ارزیابی کردند. وزیر خارجه مصر در این خصوص بر ضرورت حمایت از تمامی تلاش‌های جاری برای کاهش تنش و تکیه بر رایزنی و دیپلماسی برای دستیابی به تفاهمات توافقی که نگرانی‌های تمامی طرف‌ها را در نظر می‌گیرد و به تحکیم آتش‌بس و پایان دادن به جنگ و بازگرداندن ثبات و امنیت منطقه کمک می‌کند، تاکید کرد.

در پایان این تماس تلفنی وزرای خارجه مصر و روسیه بر سر تداوم هماهنگی و رایزنی در دوره پیشِرو برای حمایت از تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جاری در راستای بازگرداندن امنیت و ثبات منطقه توافق کردند.

منبع
وزارت خارجه مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا