سیاسی

نواف سلام: به دنبال آتش‌بس پایدار و خروج کامل اسرائیل از لبنان هستیم

 نخست‌وزیر لبنان در گفت‌وگو با شبکه الجزیره بر اولویت تثبیت آتش‌بس پیش از آغاز دور جدید مذاکرات تاکید کرد و از تلاش بیروت برای دریافت ضمانت‌های بین‌المللی جهت احیای حاکمیت ملی و بازگشت آوارگان خبر داد.

میدل ایست نیوز: نواف سلام نخست‌وزیر لبنان اظهار داشت: در صورت تداوم تجاوزات اسرائیل، نخستین بند مذاکرات، تثبیت آتش بس خواهد بود.

نواف سلام در گفت‌وگو با الجزیره تصریح کرد: طرح لبنان در مذاکرات شامل توقف حملات، آزادی اسرا و تعیین جدول زمانی برای عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی است تا زمینه بازگشت آوارگان و آغاز عملیات بازسازی فراهم شود.

نواف سلام تاکید کرد: چشم‌انداز این گفت‌وگوها پایان دادن به وضعیت نزاع میان لبنان و اسرائیل است.

وی همچنین افزود: لبنان به دنبال کسب ضمانت‌هایی از سوی امریکا برای استقرار دوباره حاکمیت و حفظ تمامیت ارضی خود است.

نخست وزیر لبنان با بیان اینکه دولت تنها نهاد مذاکره‌کننده به نام لبنان است، خاطرنشان کرد: موفقیت در تثبیت جایگاه دولت به معنای بی‌تأثیری از نتایج مذاکرات اسلام‌آباد نیست.

وی همچنین بر تعهد دولت به انحصار سلاح در دست نیروهای رسمی تأکید کرد.

نواف سلام از سفر قریب‌الوقوع خود به سوریه در روز شنبه خبر داد و گفت: هدف از این سفر را تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های اقتصاد، ترانزیت و انرژی و همچنین حل‌وفصل مسائل معلق میان دو کشور با رویکردی تأمین‌کننده منافع دو ملت عنوان کرد.

نواف سلام گفت: ما با رهبری سوریه برای حل‌وفصل پرونده‌های باقی‌مانده میان دو کشور با روحیه‌ای که در خدمت منافع طرفین باشد، همکاری خواهیم کرد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا