سیاسی

نتانیاهو به واشنگتن: توافقی که شامل از بین بردن موثر برنامه هسته‌ای ایران نباشد کافی نخواهد بود

منابع خبری گزارش دادند که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن ابلاغ کرده است که هر توافقی که شامل از بین بردن موثر برنامه هسته‌ای ایران نباشد، کافی نخواهد بود.

میدل ایست نیوز: برخی منابع به الحدث گفتند که اسرائیل به واشنگتن ابلاغ کرده است نباید روند مذاکرات با ایران طولانی شود.

به گزارش الحدث، این منابع افزودند که تل آویو با واشنگتن درباره گزینه‌های تنش احتمالی از جمله هدف قرار دادن تاسیسات انرژی ایران رایزنی کرده است.

به گفته این منابع، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن ابلاغ کرده است که هر توافقی که شامل از بین بردن موثر برنامه هسته‌ای ایران نباشد، کافی نخواهد بود.

این در حالی است که منابع آگاه از احتمال از سرگیری مذاکرات میان تهران و واشنگتن با میانجیگری پاکستان خبر دادند هر چند موضوع خروج مواد هسته‌ای از ایران همچنان به عنوان یک خط قرمز جدی باقی مانده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =

دکمه بازگشت به بالا