نشست اضطراری کابنیه امنیتی نتانیاهو در پی مخالفت ترامپ با پاسخ تهران
نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در واکنش به بنبست بهوجود آمده در گفتوگوهای میان ایران و امریکا، ظهر امروز یک نشست امنیتی ویژه برگزار میکند.

میدل ایست نیوز: روزنامه «یدیعوت آحارونوت» از برگزاری نشست ویژه کابنیه امنیتی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در پی مخالفت دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا با پاسخ تهران به طرح واشنگتن خبر داد.
به گزارش النشره، این روزنامه نوشت: در پی بروز بحران در روند مذاکرات میان ایران و امریکا، بنیامین نتانیاهو تصمیم گرفته است ظهر امروز دوشنبه ۱۱ مه ۲۰۲۶، نشست ویژهای را با مقامات امنیتی برگزار کند.
گفته شده است این نشست با هدف بررسی پیامدهای توقف مذاکرات و اتخاذ تدابیر لازم در مواجهه با تحولات اخیر برنامهریزی شده است.
گفتنی است نتانیاهو در پی گفتوگوی اخیر خود با ترامپ بار دیگر ایران را به از سرگیری جنگ تهدید کرده است.
وی مدعی شده بود، مأموریت برای خروج اورانیوم غنیشده، برچیدن سایتهای هستهای و مقابله با توان موشکی و نیروهای نیابتی ایران هنوز به پایان نرسیده است و ضمن ترجیح دیپلماسی برای خروج مواد هستهای، استفاده از زور را نیز برای دستیابی به این هدف منتفی نمیداند.



